Wartner fjerner hånd- og fodvorter

Behandling af vorter

Skal vorter behandles?

Cirka 50 % af alle vorter forsvinder uden behandling inden for to år. Da vorter udspringer fra en virus, opbygger kroppen gradvist sit forsvar og bekæmper til slut vorterne. Dette kan tage flere måneder og i nogle tilfælde år. Vorter er smitsomme og kan let spredes til andre dele af kroppen eller til andre personer. Vorter bør derfor behandles øjeblikkeligt.

Vorter kan desuden være uskønne og generende, lige som fodvorter kan forårsage smerte, når man belaster foden. Behandling kan mindske risikoen for at vorterne spreder sig.

Hvordan behandles vorter?

At fuldføre et forløb med behandling af vorter kan ofte være en udfordring, da mange af behandlingerne på markedet tager lang tid at gennemføre. Produkterne kan også ofte være besværlige at påføre. Wartner tilbyder innovative produkter til en hurtig, smidig og enkel bekæmpelse af vorter. Wartner har udviklet to banebrydende produkter i dette segment: Wartner Frysebehandling 2nd Generation som er baseret på samme frysemetode, der anvendes hos lægen, og Wartner Vortepen, som fjerner vorten med en unik syrebehandling med TCA-gel.